Parteneri

Albania – CC Law Office

CC Law Office este una dintre cele mai importante și respectate societăți de avocatură din Albania, fondată de către Ilirjan Celibashi, avocat, fost judecător și ministru în cabinetul Edi Rama. Aceasta oferă clienților o gamă variată de servicii de consultanță și reprezentare în domeniul dreptului civil, comercial și fiscal albanez.

Portofoliul de clienți al CC Law include companii albaneze și companii internaționale care activează în Albania.

Printre specializările CC Law se numără serviciile complexe de tip market entry pentru companiile care doresc să intre pe piața din Albania. Prin activitatea sa CC Law a reușit să încheie cu succes mai multe proceduri de market entry, oferind servicii precum identificarea de parteneri, reprezentare în fața autorităților albaneze, fondarea de societăți comerciale, autorizări etc.

Parteneriatul dintre CC Law și Ghidău&Asociații se bazează pe un set de valori comune, care a permis crearea unui parteneriat solid între cele două societăți de avocatură. Scopul parteneriatului este oferirea de servicii juridice integrale companiilor care doresc să investească în sud-estul Europei. Atât CC Law, cât și Ghidău&Asociații, intenționează fondarea unei rețele de societăți de avocatură care să ofere servicii juridice complexe în regiunea sud-est europeană.