Despre noi

Suntem o societate de avocatură orientată spre servicii de consultanță și litigii în domeniul dreptului civil, oferite atât clienților naționali cât și celor internaționali. Serviciile noastre se bazează pe o vastă cunoaștere a instituțiilor juridice, însoțită de o experiență solidă în domeniul dreptului românesc.

Ghidău&Asociații, încă de la fondarea sa, a oferit servicii de consultanță și reprezentare litigioasă și non litigioasă, în domeniul dreptului român. Venim în întâmpinarea cerințelor clienților noștri, oferind soluții adecvate unor necesități complexe. Clienții noștri au beneficiat de servicii de înaltă ținută, conforme cu principiile noastre: respect, promptitudine și inventivitate.

Pentru noi, fiecare client este la fel de important, indiferent de problema cu care se confruntă.

Principii

Noi considerăm că la baza oricărei activități umane trebuie să se regăsească anumite principii și valori. Pentru noi corectitudinea, promptitudinea și inventivitatea reprezintă valorile pe care le aplicăm în relațiile cu toți clienții noștri.

Corectitudine

Corectidudinea înseamnă pentru noi, în primul rând, să ne respectăm statutul de avocați și rolul profesional. De asemenea, pentru noi corectitudinea semnifică o estimare corectă a șanselor fiecărui client în parte, chiar înainte de angajarea noastră.

Promptitudine

Pentru noi, fiecare client este cel mai important, indiferent de cât de grea sau ușoară este problema sa. Promptitudinea semnifică o preocupare constantă pentru a asigura servicii juridice care să corespundă așteptărilor și cerințelor clienților noștri.

Inventivitate

Cadrul legislativ românesc este într-o continuă schimbare, ceea ce face ca o componentă importantă a unei activității juridice să fie guvernată și de inventivitate, astfel încât să asigurăm o soluție legală optimă.

line
Radu Ghidău

Radu Ghidău

Avocat, partener coordinator;

Membru al UNBR din 1996;

Doctor în drept al Universității Babes-Bolyai Cluj Napoca, coordonator Prof. Dr. docent Vladimir Hanga, alumni al Kokkalis Foundation – Harvard University, John F. Kennedy School of Government – „International Leadership and Economic Development”, absolvent Open University – CODECS, Competitive Management, Fellow al German Marshal Found.

 

Radu Ghidău, a acumulat o bogată experiență ca și avocat, cadru universitar și ca deputat (1996-2000), asigurând asistență juridică pentru clienți români și străini, în domenii ca drept societar, drept funciar, drept civil, lichidări și falimente, dreptul proprietății intelectuale.

 

Limbi de lucru: Romană, Engleză, Germană

Irina Calimente

Irina Calimente

Avocat, partener senior;

Membru al UNBR din 2005.

 

Irina Calimente, și-a câștigat o experiență juridică solidă, începându-și activitatea ca și jurist, într-o corporație multinațională, intrând în avocatură în anul 2005, după mai bine de șapte ani de practică în domeniul consultanței și al litigiilor. A asistat clienți români și străini în importante litigii comerciale și civile, asigurând și servicii de consultanță juridică în drept societar și fiscal.

 

Limbi de lucru: Romană, Maghiară, Italiană, Engleză